Které konferenční stolky nejsou nudné? Nechte se inspirovat

0
57

Někdo má rád jednoduchost, nenápadnost, strohost, a to jak v oblékání, tak ve stylu, jak si zařizuje své bydlení. Jsou ale mezi námi i mnozí tací, kteří mají naopak rádi zajímavé prvky, které interiér oživí, dodají mu šmrnc a nejde je přehlédnout. Pokud chcete projasnit a udělat originálnějším obývací pokoj či pracovnu, zaměřte se na správné konferenční stolky. Ty přitom nemusí stát příliš mnoho.

Když chcete zajímavý konferenční stolek

Tak, jako jsou rozmanité šatní skříně, postele, nebo třeba komody, i konferenční stolky umí doslova měnit tváře. Aktuálně patří k oblíbeným a netradičním každý stolek v retro stylu. Dokonalé je, když je celý bílý a základní vrchní desku včetně nožiček a úchytu na dvířkách skříňky pod hlavní deskou má v přírodní barvě dubu. Tak je tomu např. u modelu FRISK 1SZ – bílá/dub na webových stránkách sg-nabytek.cz. V nabídce obchodu je i varianta trochu Odlišná, kdy je uzavřený úložný prostor pod celým stolkem a vrchní plocha je patřena skleněnou deskou.

Velmi praktické i zajímavé jsou konferenční stolky tvořené dvěma stolky, kdy jeden lze zasunout pod druhý. Varianty jsou v kulatém i hranatém tvaru, vybrat si můžete z mnoha barevných kombinací, např. zlatá podnož a bílá deska stolku, nebo např. černá podnož a deska v dekoru dub / sonoma.

Dominantní prvek v místnosti

Pokud chcete, aby byl konferenční stolek dominantním prvkem v místnosti, neumisťujte do ní jiný výrazný nábytek. Buď by mělo jít o nábytek ze stejné série, řady, anebo by měl být ten, který chcete „upozadit“ nenápadný. Výrazná vitrína ať v takovém případě zdobí raději chodbu nebo jídelnu.

Podívejte se na bohatou nabídku kvalitních konferenčních stolků, které jsou v prodeji za dostupné ceny. U mnoha najdete akční cenu, což váš nákup ještě zpříjemní. Více informací najdete na sg-nabytek.cz.

Předchozí článekŘetězové pily HECHT jsou spolehliví pomocníci pro každou zahradu